دیگر نگران سامانه مودیان نباشید با ارقام ، به سامانه مودیان متصل باشید

نرم افزار حسابداری شرکتی

Corporate accounting software

نرم افزار حسابداری شرکتی را بشناسید

نرم افزار حسابداری شرکتی را در لیست اولین‌ها برای داشتن یک کسب و کار کارآمد قرار دهید. کسب‌وکار شما چه کوچک و چه بزرگ نیازمند محاسباتی از نظر آماری و اقتصادی است تا بتوانید میزان سود و ضرر خودتان را مشخص کنید، در این مسیر محاسبات انسانی دارای خطای بسیاری بوده و نمی‌توان روی آن‌ها اتکا کرد، چه بسا استفاده از نیروی انسانی در این مسیر برای شما از نظر زمان و انرژی به هیچ عنوان صرفه نداشته باشد. در این مقاله از ارقام‌سیستم شما را با نرم افزار حسابداری شرکتی آشنا می‌شوید تا با آگاهی برای خرید و استفاده از آن اقدام کنید.

نرم افزار حسابداری شرکتی چیست و چه کاری انجام میدهد؟

نرم افزار حسابداری شرکت یکی از آن سیستم‌هایی است که عصای دست شما صاحبان کسب‌وکار خواهد شد. این سیستم از محاسبات حوصله‌سربر مالی را انجام داده تا ثبت و صدور فاکتور (در صورت نیاز) و بسیاری امکانات دیگر که در ادامه برخی از آن‌ها را می‌توانید ببینید:

  • مدیریت تراکنش‌های مالی:ثبت و پیگیری خودکار درآمدها، هزینه‌ها، پرداخت‌ها و دریافت‌ها که به سازماندهی بهتر و دقیق‌تر امور مالی کمک می‌کند.
  • تهیه گزارش‌های مالی:ایجاد گزارش‌های مالی مختلف مانند ترازنامه، صورت سود و زیان، و جریان وجوه نقد که به مدیران و سهامداران در تحلیل وضعیت مالی شرکت کمک می‌کند.
  • مدیریت بودجه و پیش‌بینی مالی:کمک به برنامه‌ریزی مالی با بودجه‌بندی و پیش‌بینی عملکرد مالی آینده که به تصمیم‌گیری‌های استراتژیک کمک می‌کند.
  • مدیریت دارایی‌ها و بدهی‌ها:پیگیری دارایی‌های ثابت و جاری و مدیریت بدهی‌ها و تعهدات مالی برای حفظ سلامت مالی شرکت.
  • محاسبه و مدیریت مالیات:خودکارسازی محاسبه مالیات‌ها و تهیه اظهارنامه‌های مالیاتی که از اشتباهات احتمالی و جریمه‌های مالیاتی جلوگیری می‌کند.
  • کنترل حساب‌های پرداختی و دریافتی:مدیریت بدهی‌ها و مطالبات شرکت از مشتریان و تأمین‌کنندگان که به بهبود جریان نقدینگی کمک می‌کند.
  • کنترل موجودی کالا:مدیریت موجودی و هزینه‌های مرتبط با انبار که به بهینه‌سازی سطح موجودی و کاهش هزینه‌ها منجر می‌شود.
  • تسهیل فرآیند حسابرسی: فراهم کردن اطلاعات دقیق و مستندات مورد نیاز برای حسابرسی داخلی و خارجی که به شفافیت و اعتبار امور مالی کمک می‌کند.
نرم افزار حسابداری شرکتی انتظار می‌رود بتواند کاربردهای بالا را برای شما به همراه داشته باشد. نرم‌افزارهای شرکتی که در فراهم کردن این امکانات لنگ می‌مانند، نمی‌توانند نیازهای شما را برآورده کرده و در آخر مورد انتخاب شما نباید‌ قرار بگیرند.

معرفی انواع نرم افزار حسابداری شرکتی

نرم‌ افزارهای حسابداری شرکتی به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که هر کدام برای نیازهای خاصی از شرکت‌ها طراحی شده‌اند. از جمله این نرم‌افزارها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نرم‌افزار حسابداری عمومی:برای ثبت و مدیریت تراکنش‌های مالی عمومی کاربرد دارد. 
  •  نرم‌افزار حسابداری مالیاتی: برای مدیریت امور مالیاتی و محاسبات دقیق مالیات‌های پرداختی استفاده می‌شود. 
  • نرم‌افزار حسابداری مدیریت:به مدیران کمک می‌کند تا تصمیم‌گیری‌های بهتری در زمینه بودجه‌بندی و کنترل هزینه‌ها داشته باشند.
  • نرم‌افزار حسابداری صنعتی: برای کسب‌وکارهای تولیدی مناسب است و به مدیریت هزینه‌های تولید و کنترل موجودی کمک می‌کند
  • نرم‌افزارهای حسابداری تحت وب و ابری:امکان دسترسی به داده‌های مالی از هر مکان و در هر زمان را فراهم می‌سازند.
  • شما بسته به نیاز کسب و کار خود باید بتوانید از بین موارد بالا، یکی را برای نرم افزار حسابداری شرکتی کسب و کار برگزینید. این کار نیاز به دیدی وسیع نسبت به کسب و کار خودتان داشته و همچنین نیازمند این است امکانات موارد بالا را به خوبی بشناسید.

امکانات نرم افزار حسابداری شرکتی در مقایسه با سایر نرم افزارهای حسابداری

 نرم‌افزارهای حسابداری شرکتی در مقایسه با سایر نرم‌افزارهای حسابداری امکانات پیشرفته‌تری ارائه می‌دهند که به‌طور خاص برای پاسخگویی به نیازهای پیچیده کسب‌وکارهای بزرگ و متوسط طراحی شده‌اند. از جمله امکانات این نرم‌افزارها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قابلیت یکپارچه‌سازی با سیستم‌های دیگر:مانند نرم‌افزارهای مدیریت منابع انسانی (HRM) و مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) که به یکپارچگی و هماهنگی بیشتر در سازمان کمک می‌کند.
  • تجزیه و تحلیل پیشرفته: این نرم‌افزارها ابزارهای پیشرفته‌ای برای تجزیه و تحلیل داده‌های مالی ارائه می‌دهند که به مدیران در اتخاذ تصمیمات استراتژیک کمک می‌کند.
  •  گزارش‌گیری:گزارش‌گیری در این نرم افزارهای بسیار پیشرفته‌تر از دیگر نرم افزارهای حسابداری است.
  • بودجه‌بندی و پیش‌بینی مالی:نرم افزارهای شرکتی با استفاده از محاسبات و فرمول‌های خود، می‌توانند بودجه‌بندی خوبی برای کسب و کارتان ارائه دهند.
  • مدیریت چندین حساب و شعبه:نرم افزار حسابداری چند شرکتی می‌تواند این امکان را برای شما فراهم کند.

علاوه بر این، امنیت داده‌ها در نرم‌افزارهای حسابداری شرکتی از اهمیت بالایی برخوردار است و امکاناتی مانند دسترسی‌های کاربری چندسطحی و رمزنگاری داده‌ها برای حفاظت از اطلاعات حساس مالی فراهم شده است. در مقابل، نرم‌افزارهای حسابداری ساده‌تر اغلب فقط امکانات پایه‌ای مانند ثبت تراکنش‌ها و تهیه گزارش‌های ساده مالی را ارائه می‌دهند که برای کسب‌وکارهای کوچک مناسب‌تر هستند.

استفاده از نرم افزار حسابداری شرکتی چه مزیت‌هایی برای مجموعه شما دارد؟

نرم افزار حسابداری شرکتی را در لیست اولین‌ها برای داشتن یک کسب و کار کارآمد قرار دهید. کسب‌وکار شما چه کوچک و چه بزرگ نیازمند محاسباتی از نظر آماری و اقتصادی است تا بتوانید میزان سود و ضرر خودتان را مشخص کنید، در این مسیر محاسبات انسانی دارای خطای بسیاری بوده و نمی‌توان روی آن‌ها اتکا کرد، چه بسا استفاده از نیروی انسانی در این مسیر برای شما از نظر زمان و انرژی به هیچ عنوان صرفه نداشته باشد. در این مقاله از ارقام‌سیستم شما را با نرم افزار حسابداری شرکتی آشنا می‌شوید تا با آگاهی برای خرید و استفاده از آن اقدام کنید.

چرا اصلا باید از نرم افزار حسابداری شرکتی ساده استفاده کنید؟ در ادامه به این سوال با لیست کردن مزایای بی‌نظیر این نرم افزارها پاسخ خواهیم داد. در زیر می‌توانید جدولی از مزایا را ببینید:

مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری شرکتی

افزایش دقت و سرعت

کاهش خطای انسانی و ثبت و پردازش خودکار تراکنش‌ها

گزارش‌های دقیق و به موقع

تهیه‌ی گزارش‌های متنوع برای تحلیل بهتر

تصمیم‌گیری بهتر مدیریت

ارائه‌ی اطلاعات شفاف برای تصمیم‌گیری دقیق

یکپارچگی فرآیند

جلوگیری از دوباره‌کاری با هماهنگی کل سیستم

مدیریت جریان نقدینگی

پیگیری مطالبات و بدهی‌ها و جلوگیری از مشکلات مالی

رعایت قوانین مالیاتی

کمک به محاسبه‌ی سریع مالیات

از جمله دیگر مزایا می‌توان به حفاظت از اطلاعات مالی سازمان، کم کردن هزینه‌ها و بهبود بهره‌وری در سیستم اشاره کرد که همه و همه دلیلی محکم برای استفاده‌ی درست از برنامه های حسابداری شرکتی هستند.

حرف آخر اینکه

نرم افزار حسابداری شرکتی به شرطی که بتوان به خوبی از آن کار کشید، سرعت پیشرفت و جبران اشتباهات قبلی سازمان را بهبود می‌بخشد. لازمه‌ی این اتفاق این است که شما به خوبی سازمان خودتان را بشناسید و از نیازهای آن به خوبی آگاه باشید، به این شرط می‌توانید در مسیر حسابداری سازمان، قدم بزرگی با انتخاب کردن بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی بردارید.

بسته های نرم افزار حسابداری شرکتی

برای دریافت نسخه دمو نرم افزار حسابداری شرکتی ارقام و یا دیگر نرم افزارهای حسابداری میتوانید از طریق لینک های زیر درخواست خود را به کارشناسنان ارقام سیستم ارسال کنید.

همکاری با بهترین برندها

نظرات کارفرمایان

مهندس رحمتی
خریدار نرم افزار حسابداری شرکت آسانسور دهناد
06
مهندس همتی
خریدار نرم افزار حسابداری خدمات خودرو
05
مهندس افضلان
خریدار نرم افزار حسابداری شرکت آسانسور دهناد
04
مهندس رحمتی
خریدار نرم افزار حسابداری شرکت آسانسور دهناد
03
مهندس همتی
خریدار نرم افزار حسابداری خدمات خودرو
02
مهندس افضلان
خریدار نرم افزار حسابداری شرکت آسانسور دهناد
01

سوالات متداول

نرم افزار حسابداری شرکتی ارزان کدام است؟

تقریبا همه‌ی شرکت‌هایی که نرم افزار حسابداری شرکتی ارائه می‌دهند، برنامه‌های متنوع هم از لحاظ قیمتی و هم از لحاظ زمانی دارند و شما باید به نسبت نیاز خودتان یکی را برگزینید.

نرم افزارهای حسابداری شرکتی، به شما اجازه خواهند داد برای مدتی از نرم افزارشان استفاده کرده و با تست کردن نسخه‌ی دمو، تصمیم خودتان را برای خرید نهایی بگیرید.

همگام بودن نرم افزار حسابداری شرکتی با دیگر پلتفرم‌ها، امکان بهتر کار کردن و سرعت بخشیدن به روند کار را به شما خواهد داد.

بسته به نوع پلن،‎‌ که انتخاب می‌کنید این قیمت متغیر است، بین پلن‌های ماهانه و سالانه و حتی داشتن و یا نداشتن برخی امکانات می‌توانید انتخاب کنید.

اخبار و مقالات

ARTICLE & NEWS